Den Hoek

Kelly van Prooijen

Kelly van Prooijen

Sinds 2010 werk ik met veel enthousiasme als parttime assistente bij de holistisch praktijk voor dieren Den Hoek.

Voor de patiënten ben ik samen met Joyce, Carina, Marit en Monique het eerste aanspreekpunt achter de balie en de telefoon.

Ik help de patiënten onder andere door het geven van uitleg over de medicatie, het plannen van afspraken en het verwerken en versturen van bestellingen. Daarnaast ben ik verantwoordelijk het inplannen van de visites en het voorraadbeheer.

Ik heb de opleiding paardenhouderij & management gevolgd op het Groenhorst College in Barneveld.

In mijn vrije tijd ben ik actief in de paardensport.

Scroll naar boven

Deze website maakt gebruik van cookies voor een goede werking van de website. Klik op accepteren, als u akkoord bent met het gebruik van cookies. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten