Den Hoek

Monique Busse

Sinds oktober 2023 werk ik met veel enthousiasme als parttime assistente bij Den Hoek.
Voor de patiënten ben ik samen met Carina, Kelly, Joyce en Marit het eerste aanspreekpunt achter de balie en de telefoon. Samen met mijn collega’s help ik de patiënten onder andere door het geven van uitleg over de medicatie, het plannen van afspraken en het verwerken en versturen van bestellingen.

Sinds 2021 ben ik ook trotse eigenaar van “Shadow’s Passion”. Ik ben mijn passie gaan volgen om hondeneigenaren te helpen om de verbinding tussen baas en hond te verbeteren en zo hun gedrag te verbeteren. Door onze eigen uitdagingen aan te gaan en verantwoordelijkheid te nemen voor het gedrag van onze honden, kunnen we ervoor zorgen dat ze de mentor, leidraad, vrienden, rust en vertrouwen zijn die we nodig hebben. Dus laten we samenwerken om onze relaties met onze honden te verbeteren en zo een gelukkiger en gezonder leven te leiden.

Naast het werken bij Den Hoek en Shadow’s Passion vind ik het super fijn om verder te groeien en volg ik menig trainingen zoals de essence, sourche, power of freedom, make it work en project phoenix.

Ook vind ik het super fijn om te wandelen met mijn hond Shadow in het bos of op het strand, te sporten, koken, mediteren, te lezen en te bij vrienden en familie te zijn.
Scroll naar boven