Den Hoek

Our team – Stefanie van Marle – Bresser

The team behind Den Hoek - Stefanie van Marle - Bresser

In this section, each month we ask one of our team members a series of questions so that you can get to know us a little better. After Marlies, it is now the turn of a very important driving force behind our team, practice manager Stefanie! Once started as an assistant and has been our manager for several years now.

– Hoe lang werk je al voor Den Hoek en hoe ben je hier terecht gekomen?
Sinds april 2005… al heel wat jaartjes dus. Tijdens mijn opleiding aan de I.S.P.H. leerde ik Eric en zijn manier van werken kennen. Reuze interessant vond ik het om op die manier naar paarden/ dieren te kijken. Toen ik na het afronden van mijn opleiding hoorde dat er een nieuwe assistente gezocht werd heb ik gesolliciteerd en werd ik aangenomen. Dat heb ik ruim 6 jaar gedaan. Toen Aviva, de toenmalige praktijkmanager, vertrok naar het buitenland heb ik haar functie deels overgenomen. Zij doet, inmiddels weer vanuit NL, nog een stuk financieel en website beheer en ik al het reilen en zeilen binnen de praktijk. Dat gaat van financieel, tot planning tot HR enz. enz.

– Wat vind je het leukste aan je werk?
De afwisseling. Soms word ik gillend gek van al die verschillende taken, maar het voordeel is wel dat het eigenlijk nooit saai is 😉.

– Wat is het belangrijkste wat je geleerd hebt tijdens je werk bij Den Hoek?
Op een andere manier kijken naar de gezondheid. Ga op zoek naar de oorzaak van het probleem/ de klacht en probeer die aan te pakken.
Maar ook hoe belangrijk het is om een leuk team van collega’s om je heen te hebben. Het is bij ons eigenlijk elke dag druk, er is altijd veel te doen, maar als je samen de week enthousiast begint, lacht om, maar vooral met elkaar en dan aan het eind van de week samen weer aftelt naar het weekend, dan is het ook hartstikke gezellig!

– Wat is het leukste of meest bijzondere wat je tijdens je werk hebt meegemaakt?
Oh jee, ik heb zoveel mooie dingen meegemaakt in de afgelopen jaren. Maar ik denk dan toch dat ik voor een algemeen beeld ga. We zien bijvoorbeeld vaak paarden die volledig uitbehandeld zijn in de reguliere zorg en na heel veel dokteren uiteindelijk bij ons terecht komen. Natuurlijk kunnen wij ook niet alles beter maken, was het maar zo’n feest, maar als je dan ziet dat de behandelingen goed aanslaan en het paard uiteindelijk weer goed kan functioneren of zelfs de (top)sport weer in kan, dan is dat toch het mooiste dat er is!
– Wat vind je het minst leuke aan je werk?
Dat het nooit af is… haha!

– Hoe zou je het team van Den Hoek omschrijven?
Een leuk, enthousiast en dynamisch team. Zowel binnen het artsenteam als binnen het assistenteteam zitten veel verschillende types die elkaar mooi kunnen aanvullen. Natuurlijk is dat soms ook een hele uitdaging, maar als het loopt dan is het een topteam.
Verder iedereen is bij ons gelijk. Het gaat echt om samenwerking. De artsen kunnen zonder de assistentes niet zo functioneren als dat ze nu doen en de assistentes hebben toch ook echt de artsen nodig om hun werk uit te kunnen voeren. Het ouderwetse hiërarchische systeem is bij ons dus niet van toepassing.

– Heb je zelf (huis)dieren?
Jazeker, 2 ondeugende pony’s, een mega (lieve) kat en een eigenwijs konijn.

– Koffie of theepauze?
Thee! De hele dag door…liters.. 🤣

– Waar kunnen we je voor wakker maken?
Ai… mij wakker maken is niet echt zo’n goed idee, maar als het dan toch moet dan graag voor verse Rocky Roads.

– Wat doe je het liefst in je vrije tijd?
Tijd doorbrengen met de leuke mensen om mij heen, waaronder natuurlijk mijn gezin, en samen met mijn dochters fanatiek met onze pony’s bezig zijn.

Lees meer over Stefanie op onze site.

Scroll to Top