Den Hoek

Patiënt van de maand - Goofy

 Goofy is een reu van bijna 1.5 jaar oud.

In juni van dit jaar nam de eigenaresse van Goofy contact met ons op, omdat ze met een dilemma zat. Goofy had namelijk heel erg last van zijn hormonen en zat zichzelf daarbij flink in de weg.

Er kwamen veel groene druppels uit zijn penis, hij was heel onrustig tijdens het wandelen.

Daarnaast schacht zijn penis veel uit en krijgt hij deze vervolgens niet meer terug, waardoor hij het uitgilt. Zodra Goofy een andere hond zag dook hij er bovenop om ze te berijden.

Uiteraard botst dit met veel honden. Hij lijkt dit zelf ook erg vervelend te vinden, maar doet het vervolgens wel gewoon weer. 

De eigenaresse van Goofy kreeg het advies om hem te castreren, maar omdat Goofy vrij onzeker is twijfelt ze enorm. Ze gaf hem al een tijdje PUUR Hypersex en dat leek in de eerste instantie wel iets te helpen, maar na de stopweek (die geadviseerd wordt op de verpakking) waren ze weer terug bij af.

Goofy kwam hier onder behandeling bij dierenarts Laura de Haan. Zij neemt ons mee in de behandeling van deze puberjongen.

“Na het doormeten van Goofy met de Lecher antenne, kwamen er twee dingen expliciet naar voren. De hormonale disbalans kwam er duidelijk uit, maar die was uit het verhaal ook al wel goed op te maken. Hierdoor kon Goofy niet in zijn eigen ‘basis’ blijven, aarden was erg moeilijk voor hem.

Daarnaast kwam er een disbalans in zijn leverenergie naar voren.

Ik heb Goofy behandeld met acupunctuur en geluidstherapie, beide specifiek gericht op de lever(energie) en de aarding. Daarnaast heeft Goofy druppels meegekregen om zijn leverenergie te ondersteunen, in dit geval Puur Hepato, waar ik ook nog extra frequenties aan heb toegevoegd om nog gerichter te ondersteunen. Ook zijn we doorgegaan met PUUR Hypersex en heeft hij druppels gekregen om hem weer terug in zijn ‘basis’ te zetten.

Na 4 weken kwam Goofy op controle en zijn gedrag was compleet veranderd! Hij rijdt niet meer op andere honden en kan weer gewoon lekker met ze spelen. Ook in de metingen waren de enorme verbeteringen zichtbaar.”

Scroll naar boven