Den Hoek

Podcast

Podcast

Op deze pagina publiceren we podcast afleveringen.

Video afspelen

“Niemand begrijpt hoe water werkt “

Eric Laarakker is paardenarts, mede-oprichter van Analemma water en heeft een fascinatie voor de natuur in het algemeen en water in het bijzonder, waarbij hij inspiratie ontleent aan onder meer Rudolf Steiner, Viktor Schauberger en Masaru Emoto. Steven de Oude ondervraagt hem over zijn bevindingen.

Kijk en luister naar deze podcast.

Video afspelen

“Wij zijn een bacteriekolonie, in een plas water, aangestuurd door de kosmos “
~ Eric Laarakker

Water de drager van levensbelangrijke informatie. Laat dat nu helemaal aansluiten bij het gesprek dat Giovanne heeft gevoerd met Eric Laarakker, de mede-ontwikkelaar van Analemma Water! Helemaal nu hij een nieuw initiatief heeft gelanceerd voor geneeskunde op basis van informatiefrequenties.

Informatie reist via licht, geluid en water en deze media hebben geen geheimen meer voor Eric. Hij is zijn leven lang al gebiologeerd door hoe de natuur werkt en hoe zich dat verhoudt tot vitale gezondheid. 

Kijk en luister naar deze podcast.

Video afspelen

Dr. Eric Laarakker en Dolf Zantinge van het innovatieve merk voor waterstructurering, Analemma, bevestigen opnieuw wat we weten dat waar is: water is zoveel meer dan H2O. Het is overal om ons heen – in de lucht, in ons voedsel en in ons lichaam.

Ze brengen een deskundig perspectief in deze podcast van ‘The Life Stylist’. Daar praten ze met Luke Storey over de Analemma waterstaaf. Wat het doet met het water waaraan het wordt blootgesteld, en welke belangrijke voordelen water dat ze ‘samenhangend’ noemen, kan hebben voor onze gezondheid en de natuurlijke wereld.

Kijk en luister naar deze podcast.

Mede-oprichter van Analemma, Dr. Eric Laarakker helpt moeder aarde en haar bewoners d.m.v. tools waarmee je water structureerd. Oké… en dan?

99% Van jouw moleculen bestaan uit water. Je bent een wandelende zak water. Water heeft de oneindige capaciteit informatie op te slaan en over te dragen. We doen alsof het heel normaal is, water drinken. Maar wat drinken we eigenlijk? En waar worden onze cellen dag in, dag uit aan blootgestelld? En wat voor een impact heeft dit op lichaam, geest en ziel?

Kijk en luister naar deze podcast over Analemma Water.

Hoe denken ‘bekende’ paardenmensen over het welzijn van paarden in Nederland?
Emiel Voest gaat op zoek naar het antwoord en reist door het land voor goede gesprekken.

In deze PODCAST neemt Emiel zijn gast Eric Laarakker mee op ROLLS voor een goed gesprek over de invloed van diergeneeskunde op het welzijn van paarden.

Kijk en luister naar de eerste podcast van de serie met Eric.

Scroll naar boven