Den Hoek

Inschrijfformulier Telefonisch Consult

Inschrijfformulier Telefonisch Consult

Wanneer u vragen heeft over uw dier welke nog niet bij ons bekend is en dit telefonisch met één van onze dierenartsen wilt bespreken, dan kunt u een afspraak maken voor een telefonisch consult.

Dit kunt u doen door het onderstaande formulier in te vullen. U wordt na het verzenden van het formulier doorgestuurd naar onze webshop, zodat u het product telefonisch consult kunt aanschaffen. Na ontvangst van uw aanvraagformulier en betaling wordt u op korte termijn teruggebeld door één van onze dierenartsen. De kosten voor een telefonisch consult bedragen 29,- euro per gesprek.

De informatie, die u ons stuurt via dit formulier, geeft ons de benodigde informatie om uw vragen te beantwoorden en voor de financiële verwerking . Klik hier voor onze privacyverklaring.

Met het verzenden van het inschrijfformulier gaat u akkoord met de algemene voorwaarden van de Holistische praktijk Den Hoek. Klik hier om de algemene voorwaarden te lezen en/of te printen.

Indien u de voorkeur heeft om uw inschrijfformulier te verzenden per e-mail, klik hier.

Let op!

Vul alle verplichte velden [*] in en vergeet niet aan te vinken dat u akkoord gaat met de algemene voorwaarden en de checkbox aan te vinken naast de tekst 'I'm not a robot'.

Persoonlijke gegevens

Telefonische bereikbaarheid

Graag 2 data en dagdelen doorgeven. Wij proberen zoveel mogelijk rekening te houden met uw voorkeurstijdstip.
Helaas is dit door de drukte niet altijd mogelijk.

Gegevens inzake uw dier

Overige vragen

Probeer zo uitgebreid mogelijk informatie te geven.
Scroll naar boven