Den Hoek

Behandeling Paard

Behandeling Paard

Een holistische behandeling is bij uitstek geschikt voor chronische aandoeningen en problemen waarbij geen duidelijke diagnose te stellen is. U kunt hierbij denken aan:

Het behandelprotocol is in principe geschikt voor alle diersoorten en ook humaan. Wilt u meer informatie over de mogelijkheden voor uw paard, pony of andere huisdieren, dan kunt u natuurlijk contact opnemen.

Voor paarden bestaat de mogelijkheid om behandeld te worden op locatie behandeld, lees hier meer over op de pagina behandeling op locatie.

U kunt bij ons terecht voor gezondheids- en trainingsadviezen, bijvoorbeeld als u niet tevreden bent met de prestatie en de conditie van uw dier. Ook kunt u uw dier preventief laten controleren, denk hierbij aan de checkup voordat u een paard aanschaft. Let op: dit is geen officieele aankoop keuring, maar een preventief advies op basis van een holistische benadering.

Het betekent echter niet dat er geen reguliere zorg meer nodig is. Soms is het verstandig eerst uw reguliere arts te raadplegen. Dit geldt zeker bij ernstige acute klachten. Ook als wij tijdens het consult het nodig achten dat er reguliere medische zorg nodig is, dan zullen wij u doorverwijzen naar collega’s. U kunt hierbij bijvoorbeeld denken aan het maken röntgenfoto’s, echografieën e.d.

Tijdens de check-up kan het dier ook de benodigde vaccinaties krijgen Wij stemmen de vaccinatie zodanig op uw dier af, dat de belasting van het immuunsysteem minimaal is.

Ook voor aandoeningen van uw paard of pony die niet beschreven staan kunt u natuurlijk contact met ons opnemen welke mogelijkheden wij u kunnen bieden.

Scroll naar boven