Den Hoek

Behandeling Hond & Kat

Behandeling hond en kat

Een holistische behandeling is bij uitstek geschikt voor chronische aandoeningen en problemen waarbij geen duidelijke diagnose te stellen is. U kunt hierbij denken aan:

Het behandelprotocol is in principe geschikt voor alle diersoorten. De kleine huisdieren die over het algemeen hier worden behandeld zijn honden, katten, konijnen en cavia’s. Wilt u de mogelijkheden weten voor uw hond, kat of andere huisdieren, dan kunt u natuurlijk contact opnemen.

U kunt bij ons terecht voor gezondheids- en trainingsadviezen, bijvoorbeeld als u niet tevreden bent met de prestatie en de conditie van uw dier. Ook kunt u uw dier preventief laten controleren,denk hierbij aan de checkup van uw nieuwe huisdier. Dit kan een pup of kitten zijn, maar natuurlijk ook een oudere hond of kat.Tijdens het consult kunt u zich laten adviseren over de wijze van vaccineren, waarbij het immuunsysteem van uw dier zo min mogelijk wordt belast.

Het betekent echter niet dat er geen reguliere zorg meer nodig is. Soms is het verstandig eerst uw reguliere arts te raadplegen. Dit geldt zeker bij ernstige acute klachten. Ook als wij tijdens het consult het nodig achten dat er reguliere medische zorg nodig is, dan zullen wij u doorverwijzen naar collega’s. U kunt hierbij bijvoorbeeld denken aan het maken röntgenfoto’s, echografieën e.d.

Scroll naar boven