Den Hoek

Achter de schermen bij Den Hoek

In deze nieuwe “Den Hoek inside” neem ik u graag echt even mee achter schermen bij Den Hoek.

De gezichten die u niet achter de balie of in de behandelkamers ziet, maar wél ontzettend belangrijk zijn voor onze praktijk: Stefanie en Aviva.

Stefanie is onze praktijkmanager. Al sinds 2005 is zij werkzaam binnen Den Hoek. Zij heeft eerst 6 jaar met veel enthousiasme als assistente gewerkt, er zullen dus genoeg klanten zijn die haar hiervan kennen. Na deze 6 jaar is zij in 2011 praktijkmanager geworden, nu alweer voor het 9e jaar.

Als praktijkmanager is zij, weliswaar achter de schermen, de spil van de praktijk.

Niet alleen is zij verantwoordelijk voor een heel belangrijk financieel aspect, ook alle personeelszaken regelt Stefanie. En met de steeds groter wordende praktijk, is dit een hoop werk.

Daarnaast zijn er altijd onvoorziene zaken die geregeld moeten worden. Bijvoorbeeld ISDN wat vervalt en vervangen moet worden door glasvezel. Zoals u in een eerdere blog kon lezen, bracht dit een hoop problemen met zich mee. Postbedrijven die overgenomen worden en hun voorwaarden veranderen, wat betekent dat de praktijk op stel en sprong op zoek moet naar een ander postbedrijf.

Van kerstpakketten tot goede koffiemachines en van behandeltafels tot een nieuwe radio. Stefanie regelt het allemaal!

Naast haar drukke baan als praktijkmanager is ze getrouwd en moeder van 2 knappe dochters. Het bloed kruipt waar het niet gaan kan, want ook deze kleine dames zijn al besmet met het paardenvirus. Samen hebben ze veel plezier met de ondeugende Welsh A pony Rosie-Ann.

Voordat Stefanie praktijkmanager werd was Aviva dit 8 jaar lang. Aviva gaat dus nóg verder terug in de praktijkgeschiedenis. Nadat zij haar functie als praktijkmanager had overgedragen aan Stefanie, is zij met haar gezin een nieuw avontuur begonnen in Amerika. Met veel plezier hebben zij een aantal jaar in Portland gewoond. Zelfs in deze periode is Aviva werkzaam geweest voor de praktijk.

Zij is verantwoordelijk voor onze website en webshop en ondersteunt Stefanie waar nodig met financiële analyses en boekhouding.

Tijdens vakanties en bezoeken aan Nederland kwam Aviva ook altijd even langs op de praktijk. Sinds de zomer van 2019 is Aviva weer terug! Ze woont met haar gezin weer in Nederland. Nu is ze ook weer met regelmaat op de praktijk te vinden is, waar wij ontzettend blij mee zijn!

Zoals gezegd is Aviva de belangrijkste schakel in onze webshop en website. Zij voert aanpassingen voor ons door, zorgt dat alles naar behoren werkt en lost problemen op.

Ook Aviva is getrouwd en heeft 2 prachtige kinderen, een dochter en een zoon. Bij dit gezin hier zit de liefde voor dieren er vanzelfsprekend ook goed in. Aviva heeft zelfs nog een van de nakomelingen van Barney!

Wie kent Barney nog? Het hondje van Eric, vaak gehuld in een geel of oranje vestje omdat hij regelmatig op pad ging…

Jazzy heeft destijds puppy’s van Barney gekregen. Eentje heeft Aviva er toen zelf gehouden: Iza, nu 14 jaar oud. Gezien de leeftijd van de ouders van Iza (Jazzy is nu 16 jaar en Barney is ook 18 geworden) hopen we dat Iza nog lang bij Aviva en haar gezin kan blijven.

Bij Den Hoek draait alles om het complete team. Ja, we hebben goede behandelaars en behulpzame assistentes nodig. Maar zonder, onder andere, deze 2 powervrouwen áchter de schermen zijn we nog nergens!

Scroll naar boven