Laura de Haan

In 2002 ben ik afgestudeerd als dierenarts gezelschapsdieren aan de universiteit Utrecht. In de afgelopen 14 jaar ben ik in verschillende praktijken werkzaam geweest. In mijn werk als regulier dierenarts liep ik steeds vaker tegen grenzen aan, waarbij er niet meer resultaat te bereiken was. Daardoor werd mijn interesse in complementaire diergeneeskunde steeds groter.

Omdat ik het belangrijk vind om mijn patiënten zo optimaal mogelijk te kunnen behandelen ben ik opleidingen en cursussen gaan volgen in complementaire diergeneeskunde.

Nadat ik ben afgestudeerd als IVAS gecertificeerd veterinair acupuncturist, aan de Healthcare Academy Den Hoek, ben ik begonnen met mijn eigen acupunctuurpraktijk. Daarnaast heb ik, tevens bij de Healthcare Academy Den Hoek, de cursussen connectiesensor en Lecher-antenne afgerond.

Aangezien ik erg leergierig ben, blijf ik me steeds verder ontwikkelen door het volgen van nascholingen en cursussen.

Met veel enthousiasme en plezier ben ik nu werkzaam als dierenarts gezelschapsdieren bij holistische praktijk voor dieren Den Hoek.

Scroll naar boven

Deze website maakt gebruik van cookies voor een goede werking van de website. Klik op accepteren, als u akkoord bent met het gebruik van cookies. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten