Den Hoek

Michelle Sliedrecht

Michelle Sliedrecht

In 1993 ben ik afgestudeerd als dierenarts gezelschapsdieren aan de faculteit diergeneeskunde te Utrecht. Aansluitend heb ik ruim 10 jaar als gezelschapsdierenarts in de reguliere praktijk gewerkt. Meerdere (vakantie) waarnemingen in verschillende praktijken door het hele land gedaan en 2 vaste betrekkingen gehad in Den Haag en (na verhuizing naar Gelderland) in Oosterbeek.

Omdat er “meer onder de zon is”, ben ik in 2005 begonnen met de driejarige acupunctuuropleiding bij de NAAS. In 2008 heb ik deze opleiding afgerond en ben ik verder gegaan met de Veterinaire Acupunctuur opleiding bij STEHD. Hiervoor heb ik in 2009 mijn diploma behaald. Datzelfde jaar heb ik ook de lecher antenne cursus gevolgd en ben ik bij Den Hoek gaan werken. In 2010 heb ik daar de Introductiecursus Veterinaire Fytotherapie gevolgd en in 2011 de opleiding Manuele therapieën gezelschapsdieren.

April 2014 heb ik afscheid genomen om dichter bij mijn woonplaats aan de slag te gaan.

Maar oude liefde roest niet! En ben ik, naast mijn werkzaamheden in Renkum, ook weer een dag in de week aan het werk bij Den Hoek.

Scroll naar boven