Den Hoek

Ons team Carina van den Berg

Het team achter Den Hoek - Carina van den Berg

In deze rubriek stellen we elke maand een van onze teamleden een aantal vragen, zodat u ons een beetje beter leert kennen. Na Kelly is het nu de beurt aan onze “Benjamin” van de praktijk, assistente Carina:

– Hoe lang werk je al voor Den Hoek en hoe ben je hier terecht gekomen?
Ik werk bij Den Hoek sinds eind April 2021. Ik kwam al langer met mijn dieren bij Den Hoek op consult, voornamelijk met mijn paard. Mijn zus zag een oproep voor een openstaande vacature op Facebook en heeft hem naar mij doorgestuurd. Hier heb ik op gereageerd en na een paar gesprekken en een meeloopdag kon ik al vrij snel beginnen. Mijn interesse voor holistische geneeswijzen lag altijd al hoog, dus was Den Hoek voor mij altijd al de droom plek om te kunnen werken.

– Wat vind je het leukste aan je werk?
Er zijn meerdere dingen die het werk echt heel leuk maken. Onder andere het geweldige team waar ik mee mag samenwerken, het is elke dag gezellig en er valt altijd wel iets te lachen. Het meest gave aan dit werk vind ik toch wel om te zien hoe mensen en dieren echt van de behandelingen opknappen, en soms zelfs helemaal klacht vrij raken terwijl dat bij de reguliere arts niet gelukt was.

– Wat is het belangrijkste wat je geleerd hebt tijdens je werk bij Den Hoek?
Dat je echt samen moet werken als een team om alles goed te laten verlopen maar ook om je werk leuk te maken. Als je het gezellig hebt met zijn allen heb je gewoon zin om naar werk te gaan elke dag! Dit is mijn eerste echte baan en ik had daar dus niet veel ervaring mee.

– Wat is het leukste of meest bijzondere wat je tijdens je werk hebt meegemaakt?
Het leukste en meest bijzondere vond ik dat we goudkorrels mochten plaatsen bij een geit, dit was nog niet eerder gedaan bij Den Hoek. Ik sta heel graag in de operatie kamer en gelukkig krijg ik daar zo nu en dan de mogelijkheid voor. Deze geit liep flink kreupel en na de goudkorrels gaat het nu gelukkig al een stuk beter! Het is heel gaaf om het effect te zien van zo’n behandeling.

-Wat vind je het minst leuke aan je werk?
Ik moest hier lang over nadenken omdat ik vrijwel niks echt niet leuk vind om te doen. Als ik dan toch iets moet kiezen dan is het waarschijnlijk de behandelkamers en wc’s schoonmaken. Hoort erbij, maar het is niet iets waar ik nou echt van geniet 😉

– Hoe zou je het team van Den Hoek omschrijven?
Het is een enorm gezellig team, er is altijd tijd voor een grapje en er wordt enorm veel gelachen met z’n allen. Iedereen is heel verschillend maar daardoor vullen we elkaar juist goed aan.

– Heb je zelf (huis)dieren?
Ik heb zelf een Quarter horse merrie en een Paint merrie. Het plan is om hen op te leiden tot boogschiet-paard, dit deed ik ook met mijn vorige Quarter merrie.
Verder heb ik nog 9 geweldige kippen en 2 konijnen. Ook lopen er nog 2 Boheemse herders rond in huis, een echte beestenboel dus.

– Koffie of theepauze?
Theepauze, voor koffie mij niet bellen.

– Waar kunnen we je voor wakker maken?
Voor lasagne of gebakken bananen.

– Wat doe je het liefst in je vrije tijd?
Mijn vrije tijd spendeer ik het liefst met mijn dieren. Schoonmaken, voeren, knuffelen hoort er allemaal bij en ik geniet hier enorm van. Ook houd ik ervan om Engelse boeken te lezen en als ik tijd heb maak ik graag foto’s met mijn camera of bak ik dingen zoals taarten en cakes.

Scroll naar boven