Den Hoek

Toekomst Den Hoek

Toekomst Den Hoek

De laatste tijd zijn er veel veranderingen gaande binnen (het team van) Den Hoek. Uiteraard lezen wij ook al uw reacties hierop en snappen wij de vragen en zorgen. Graag willen wij daarom het een en ander toelichten hoe wij de toekomst van Den Hoek momenteel voor ons zien.

𝗛𝗼𝗲 𝗶𝘀 𝗗𝗲𝗻 𝗛𝗼𝗲𝗸 𝗼𝗻𝘁𝘀𝘁𝗮𝗮𝗻

Sinds zijn afstuderen als dierenarts aan de Faculteit Diergeneeskunde (Universiteit Utrecht, Nederland) in 1992, is Eric Laarakker werkzaam als dierenarts en onderzoeker.

Tijdens zijn studie diergeneeskunde, raakte hij ervan overtuigd dat naast de Westerse geneeskunde ook andere behandelmethoden en visies – zoals de Chinese geneeskunde – van essentieel belang zijn om dier (en/of mens) te kunnen genezen in zijn totaliteit. Daarom volgde hij, na het behalen van zijn diploma diergeneeskunde, vele cursussen in chiropractie (o.a. FES – Focus on the Equine Spine), osteopathie, manuele therapie, fytotherapie, klassieke homeopathie, Chinese acupunctuur, Japanse acupunctuur, neuraaltherapie en andere energetische behandelmethoden. Hij was de eerste in Nederland die zich zowel dierenarts, acupuncturist als chiropractor mocht noemen.

In de beginperiode van zijn carrière heeft Eric de hele wereld over gereisd om paarden te behandelen.

In 2001 is Eric gestart met praktijk Den Hoek op de locatie in De Bilt. In de eerste instantie was dit een veterinaire praktijk, gericht op het behandelen van dieren. In de loop der jaren is Den Hoek uitgegroeid tot een praktijk waarin een team van dierenartsen en humaan therapeuten patiënten behandelen.

De vraag naar holistische geneeskunde groeit en groeit en we merken steeds meer dat we niet meer aan deze vraag kunnen voldoen. Hoe graag we dit ook zouden willen.

Het is een lang en intensief traject om dierenartsen en therapeuten op te leiden zodat ze mee kunnen draaien in het team binnen Den Hoek. En zoals ook het geval is binnen de reguliere geneeskunde, er is een tekort aan dierenartsen.
Daarnaast hebben wij binnen de praktijk dan ook nog te maken met langdurig zieken en artsen/therapeuten die een ander pad in het leven kiezen.

𝗜𝗻𝗳𝗼𝗿𝗺𝗮𝘁𝗶𝗼𝗻 𝗠𝗲𝗱𝗶𝗰𝗶𝗻𝗲

Eric heeft echter de laatste jaren niet stil gezeten. Zo heeft hij bijvoorbeeld alle recepturen van Phytonics ontwikkeld.
Ook is het hem gelukt om, samen met een team van ICT’ers, artsen, woonbiologen en wetenschappers, informatie geneeskunde naar een heel nieuw niveau te tillen.

Via www.informationmedicine.org is het nu mogelijk om zelf thuis geluidsbehandelingen te gebruiken. Ook voor andere therapeuten en behandelaars zijn de mogelijkheden eindeloos.

Informatie geneeskunde is het behandelen met harmonische frequenties in de vorm van licht en geluid en met water als drager van de coherente informatie. Het activeert het zelfhelende vermogen en de interne intelligentie in het lichaam. De harmonische tonen ‘informeren’ het lichaam met frequenties in de vorm van geluid en licht. Dit maakt heling mogelijk op het diepste niveau van body, mind & spirit.
Informatie geneeskunde is een relatief nieuwe vorm van geneeskunde – het is in onze visie dé geneeskundige (r)evolutie naar de toekomst.

Naast Information Medicine is Eric Laarakker, samen met een team wetenschappers, al jarenlang bezig met uitgebreid onderzoek naar de structuur van water. Het is hen gelukt om de structuur van de moleculen in water te
veranderen naar coherent.
Meer informatie kunt u vinden op onze  website op de pagina water of op  www.analemma-water.com

𝗪𝗮𝘁 𝗯𝗲𝘁𝗲𝗸𝗲𝗻𝘁 𝗱𝗶𝘁 𝘃𝗼𝗼𝗿 𝗗𝗲𝗻 𝗛𝗼𝗲𝗸?

We blijven voor u en uw dier klaar staan, maar we zullen helaas niet aan alle vraag kunnen voldoen.

Eric zal zich voornamelijk gaan richten in het verder ontwikkelen van nieuwe behandelmethoden, medicatie en supplementen. Ook zal hij doorgaan met het opleiden en ondersteunen van therapeuten en behandelaars zowel binnen als buiten Den Hoek. Dit is altijd al een passie van hem geweest, waar hij veel energie en voldoening uit haalt. Het betekent echter wel dat Eric per 1 december niet langer 3 dagen, maar 2 dagen op de praktijk zal behandelen. Hierdoor zal hij de komende periode weinig tot geen nieuwe patiënten kunnen aannemen.

We blijven bouwen aan een netwerk zodat er in de toekomst voldoende behandelaars zijn, door heel Nederland, die mens en dier kunnen helpen. Zo is Den Hoek ooit begonnen en zo zal het ook altijd blijven, alleen in een iets andere vorm.

Scroll naar boven