Den Hoek

Vakantie, verkeer en telefoon

Vakantie, telefoon en verkeer

In een van mijn eerste bloggen vertelde ik over de prachtige locatie waar onze praktijk ligt, maar ook over de ongemakken die dit buitengebied met zich meebrengt.

De aanleg van de glasvezelverbinding bijvoorbeeld.

Ze zeggen weleens: “geduld is een schone zaak”, maar in dit geval werd ons geduld wel heel ernstig op de proef gesteld… Maar het was niet voor niets!

We kunnen het wel van de daken schreeuwen: we hebben eindelijk glasvezel!!

Dit houdt in dat we géén prehistorisch internet meer hebben, maar gewoon een normale snelheid. Géén slechte telefoonlijn meer via een mobiele telefoon, maar gewoon vaste toestellen waar we iedereen luid en duidelijk door kunnen verstaan.

Iets wat normaal gesproken heel vanzelfsprekend zou zijn, maar wat het voor ons dus niet meer was.

Maar Den Hoek zou Den Hoek niet zijn als er niet op een ander vlak “reuring” is.

Al een aantal maanden zitten we in een verbouwing, maar ook hiervan komt langzaamaan het einde in zicht.

Daarnaast is gemeente Zeist bezig met wegwerkzaamheden aan de Kromme Rijnlaan. Dit is de weg die u inslaat na de Utrechtseweg.

Ook dit brengt weer ongemakken met zich mee. Gelukkig is de weg in fases afgesloten, waardoor de overlast nog iets beperkt blijft. De 1e fase is bijna afgerond, en vanaf begin volgende week gaat de 2e fase is.

Uiteraard proberen we onze klanten hiervan zo goed mogelijk op de hoogte te stellen, maar we kunnen helaas niet voorkomen dat een enkeling toch verdwaald.

Het belangrijkste advies van ons: ziet u gele omleidingsborden met PGGM erop? Volg die! PGGM zit vlakbij de praktijk, dus als u daar bent bent u ook vlakbij ons.

Maar… Iedereen is gezond! De meeste artsen hebben al genoten van een heerlijke vakantie, in eigen land of elders. De vakanties van de assistentes lopen nog, maar ook hier zijn er al een aantal weer fris en fruitig terug.

Uit voorzorg heeft een enkeling een Corona test moeten ondergaan, maar deze waren gelukkig negatief!

Ondanks dat het nog steeds een rare en soms lastige tijd is, hebben we allemaal ontzettend veel zin om er weer tegenaan te gaan en dier en mens te voorzien van de beste zorg.

Dat brengt me bij een leuk nieuwtje: vanaf begin september wordt ons team verder uitgebreid!

Renee Steinmann is regulier afgestudeerd arts die enorm haar horizon heeft verbreed.

Wij zijn dan ook super blij dat we deze enthousiaste arts mogen verwelkomen binnen ons team. Uiteraard leest u op Facebook en op onze site bij “team” nog een uitgebreide introductie.

En dan nog een primeur… Binnenkort komt het boek van dierenarts Aleid Hillebrand in samenwerking met Eric Laarakker uit.

Maar daarover later meer!

Ik hoop dat u allemaal een fijne zomer heeft gehad en dat u uitgerust het nieuwe seizoen in kunt.

Zorg goed voor uw weerstand! Heeft u hier vragen over? Neem dan gerust contact met ons op, zowel per telefoon als per e-mail zijn we nu goed bereikbaar 😉

 

 

Scroll naar boven