Den Hoek

Vragen vuurtje 26 oktober

Vraag: “Wat vind Erik het leukste om te behandelen? Mensen, honden of paarden?”
➡️ Wat een leuke vraag!
Eigenlijk vindt Eric elk levend wezen leuk en interessant om te behandelen, maar als hij echt moet kiezen kiest hij toch voor de paarden. “Paarden zijn enorme spiegels en zijn zo puur. Dat blijf ik mooi en fascinerend vinden.”

Vraag: “Is er een natuurlijk middel om een bacteriële blaasontsteking (e-coli) te ondersteunen bij een 15 jarige kater? Tijdens en na antibioticakuur zodat hij er goed doorheen komt en het ook daarna weg blijft.”
➡️ Ja dat is er zeker! U kunt dan het beste Phytonics Bladder comp combineren met Phytonics All sept. Bladder comp ondersteunt de natuurlijke werking en het milieu in de blaas en All sept is een belangrijke weerstandsverhoger. Mocht de blaasontsteking toch weer terug komen is verder onderzoek aan te raden

 

Vraag “Is er een wijze om vertraagde motiliteit van de darm (paard) te stimuleren naar meer beweging? Gecombineerd met IBD.”
➡️ Het is belangrijk om te gaan kijken of je kunt achterhalen wát er precies speelt en wat hiervan de oorzaak is. Is er bijvoorbeeld sprake van een intolerantie voor een bepaald voer (ingrediënt), want dan is een aanpassing van het voer nodig. Daarnaast is dat een vorm van allergie en dus een overprikkeld immuunsysteem. In dat geval zou je kunnen ondersteunen met bijvoorbeeld Phytonics Immu boost pro.
Daarnaast zou er sprake kunnen zijn van een schimmel in de darm, daar zien wij ook heel veel problemen door. Dan is er weer een heel ander behandelplan van toepassing.
In ieder geval is een goede probiotica aan te raden in combinatie met Phytonics Clear intestine. Clear intestine bevordert een goede darmwerking.
.

Scroll naar boven