Den Hoek

Ons team Aviva Kuperus – de Vries Robles

Het team achter Den Hoek - Aviva Kuperus - de Vries Robles

In deze rubriek stellen we elke maand een van onze teamleden een aantal vragen, zodat u ons een beetje beter leert kennen. Na Renee is het nu de beurt aan een iets minder bekend gezicht, maar wel ontzettend belangrijk binnen ons team: Aviva.

Aviva is jaren geleden bij Den Hoek begonnen als praktijkmanager. Inmiddels heeft zij deze functie overgedragen aan Stefanie, maar heeft ze hierin nog wel een adviserende rol. Daarnaast is zij verantwoordelijk voor onze website en webshop.

-Hoe lang werk je al voor Den Hoek en hoe ben je hier terecht gekomen?
Ik werk sinds 2004 bij Den Hoek. Ik hoorde via een goede vriendin dat de vacature beschikbaar was voor praktijkmanager. Natuurlijk was ik erg enthousiast om mijn passie, dieren, te kunnen combineren met mijn management vaardigheden. Zo volgde ik mijn hart en kon ik een bijdrage leven aan een beter welzijn voor dieren.

– Wat vind je het leukste aan je werk?
Dat het onderdeel is van een praktijk met een concreet doel om welzijn van dier, mens & natuur te verbeteren. Ik ben begonnen als praktijkmanager, maar na mijn verhuizing in 2011 naar Portland Oregon heeft Stefanie met veel enthousiasme de functie overgenomen. Ik hou mij nu vooral bezig met financiën en webdesign.
Eric bood mij in 2011 al de mogelijkheid om te werken op afstand, dat vond ik heel bijzonder. In 2019 zijn wij weer terug verhuisd naar NL, dus wel weer heel leuk om mijn collega’s weer met regelmaat te zien.

– Wat is het belangrijkste wat je geleerd hebt tijdens je werk bij Den Hoek?
Loslaten. Sommige dingen die gebeuren, kun je niet sturen en dan moet je vooral niet tegen de stroom in zwemmen.
Zeker in het begin was de holistische behandelwijze zo anders voor veel mensen. Eric bleef gewoon doorgaan met wat hij deed, dieren genezen op holistische wijze, behandelmethodes verder ontwikkelen en zijn kennis delen met andere dierenartsen en therapeuten. Op een gegeven moment werd het een logische stap voor reguliere dierenartsen om door te verwijzen naar Den Hoek als ze zelf geen behandelmogelijkheden meer zagen. Daarnaast gingen veel dierenartsen ook verder kijken en opleidingen volgen naast hun reguliere opleiding, zodat ze zelf ook deze methode kunnen toepassen.
– Wat is het leukste of meest bijzondere wat je tijdens je werk hebt meegemaakt?
Dat is toch echt wel wanneer dieren die bij ons komen en uitbehandeld zijn, dan toch door middel van de holistische behandeling weer een goed en dierwaardig bestaan kunnen hebben.
– Wat vind je het minst leuke aan je werk?
Dat ik mijn werk efficiënter doe als ik niet op de praktijk ben.
– Hoe zou je het team van Den Hoek omschrijven?
Enthousiaste en zelfstandige werkende mensen. Ik vind het leuk dat iedereen interesse toont in elkaar en het werk wat iedereen doet. Het is echt een team waar duidelijk is dat we allemaal een belangrijk onderdeel binnen de praktijk.

– Heb je zelf (huis)dieren?
Gelukkig wel! De 17-jarige hond Iza (dochter van Barney & Jazzy), Sal onze 15-jarige kat & clown, de jeugdige Jack Russel Lizzy en het konijnen echtpaar Storm & Bambie. Iza en Sal zijn echt wereldreizigers, samen met Jazzy zijn ze destijds meeverhuisd naar Portland en nu dus weer terug in Nederland.
– Koffie of theepauze?
Koffie pauze. Thee drink ik tussendoor 😊
Waar kunnen we je voor wakker maken?
Voor familie, vrienden of dieren in nood. En anders moet het wel een hele leuke surprise zijn om mij wakker te maken.
– Wat doe je het liefst in je vrije tijd?
Tijd spenderen met mijn gezin & de beestenboel. Ik vind quality time met familie of vrienden erg leuk: etentjes of een weekend weg. Verder wandel ik graag met onze hond Lizzy in het bos en op de hei. En thuis ben ik graag onze dieren aan het observeren, die vrolijke energie vind ik geweldig. Boeken lezen zie je mij ook vaak doen. En anders met mijn dochter Hanna genieten bij de paarden.

Scroll naar boven

Deze website maakt gebruik van cookies voor een goede werking van de website. Klik op accepteren, als u akkoord bent met het gebruik van cookies. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten