Den Hoek

Ons team – Renee Steinmann

Het team achter Den Hoek - Renee Steinmann

In deze rubriek stellen we elke maand een van onze teamleden een aantal vragen, zodat u ons een beetje beter leert kennen. Na Stefanie is het nu de beurt aan een van onze humaan therapeuten, Renee Steinmann

.– Hoe lang werk je al voor Den Hoek en hoe ben je hier terecht gekomen?
Ik werk sinds september 2021 bij Den Hoek. Voor die tijd liep ik al een paar jaar regelmatig mee met Eric. Nadat ik de Lecher Antenne en connectie sensor cursus gedaan heb, ben ik gestart met een eigen spreekuur op donderdag.

Ik heb Den Hoek leren kennen via een informatieavond over ‘water’. Wat ik daar hoorde vond ik zó bijzonder, daar wilde ik meer over weten. Sindsdien ben ik Den Hoek en het werk van Eric niet meer uit het oog verloren.

– Wat vind je het leukste aan je werk?
Dat er op alle lagen (spiritueel, energetisch en fysiek) gezocht wordt naar de oorzaak van een bepaalde klacht of afwijking en dat alle mensen die bij Den Hoek werken open minded zijn, nieuwsgierig en niet bang om te blijven leren en ontdekken.

– Wat is het belangrijkste wat je geleerd hebt tijdens je werk bij Den Hoek?
Het belang van een onderzoekende blik en een open hart en nederigheid als het aankomt op de bijna magische zelfherstellende vermogen van een lijf en hoe veel we daar nog van mogen leren.

– Wat is het leukste of meest bijzondere wat je tijdens je werk hebt meegemaakt?
De keren dat ik zelf behandeld ben heb ik kunnen ervaren wat voor een effect de behandeling heeft, dat was heel bijzonder.

– Wat vind je het minst leuke aan je werk?
Dat ik best ver weg woon!

– Hoe zou je het team van Den Hoek omschrijven?
Vrolijk, flexibel en verwelkomend.

– Heb je zelf (huis)dieren?
Ja, een hond.

– Koffie of theepauze?
Allebei!

– Waar kunnen we je voor wakker maken?
Een dagje naar de sauna.

– Wat doe je het liefst in je vrije tijd?
Buiten zijn (wandelen door het bos!), zeilen, een speciaal biertje drinken in de kroeg, uit eten gaan en een vuurtje maken!

Lees meer over Renee op onze site.

Scroll naar boven