Den Hoek

Vragen vuurtje 24 februari

Vraag: “Hoe behandelen jullie een (flink besmettelijke) schimmelinfectie bij paarden? Waar de reguliere zorg een enting geeft en een zalfje voorschrijft ben ik benieuwd naar jullie holistische benadering. Ook zou ik meer willen weten over de preventie van deze kwaal.”

➡️Onze ervaring leert dat een schimmelinfectie ook van binnenuit aangepakt moet worden. Vaak is hier sprake van een verzwakking van het immuunsysteem en/of een schimmel in de darmen. Om dit aan te pakken adviseren wij Phytonics Micro comp. Dit is tevens preventief in te zetten, als kuur 2x per jaar. Uiteraard is voor een passend advies het complete verhaal nodig en kunt u hiervoor een telefonisch consult inplannen of een afspraak maken met uw paard.

Vraag: “Word er een meting van het lichaam gedaan voor jullie de behandeling starten met geluid en elektromagnetische golven?”

➡️Jazeker! Al onze consulten starten met de metingen om zo uiteindelijk een passende behandeling te kunnen starten. We hebben een aantal “standaard” geluidprogramma’s, maar vaak wordt er een persoonlijk programma geschreven. Ook kan een combinatie hiervan mogelijk zijn.

Scroll naar boven