Den Hoek

Vragen vuurtje 9 mei

Vraag: “Hebben jullie ondersteunde producten die je in kunt zetten bij long covid?”
➡️ Vitamine D en zink zijn belangrijke vitamine en mineralen die het lichaam in dit geval ondersteunen. Daarnaast is het belangrijk om het (overprikkelde) immuunsysteem te ondersteunen, dat kan bijvoorbeeld met Phytonics Immu boost pro. Daarnaast kan het fijn zijn om de luchtwegen te ondersteunen met Phytonics Respi comp.

Vraag: “geven jullie advies bij klachten , hoe te behandelen ? Of moet je zelf een behandelingstraject kiezen ?”
➡️ Tijdens het consult komt naar voren wat op dat moment het grootste probleem is en wordt er door de behandelaar een behandelplan opgesteld. Uiteraard wordt dit aan u voorgelegd en heeft u hier zelf de uiteindelijke beslissende keuze in.

Vraag: “Wat raden jullie aan als natuurlijk (=niet schadelijk voor de gezondheid van de hond) middel tegen teken, dat ook werkzaam is in noord Frankrijk?”
➡️ Helaas hebben ook wij nog niet dé gouden tip. Stop Animal Bodyguard heeft fijne natuurlijke producten in het assortiment, maar het belangrijkste blijft: het dier ontzettend goed controleren.
.

Vraag: “Wat doet muziektherapie voor de paarden?”
➡️ De geluidstherapie is erop gericht om het zelfherstellend vermogen van het lichaam aan te spreken en is daarom in principe geschikt voor elk levend wezen en dus ook paarden.
Lees meer over behandelen met geluid op onze website.

Vraag: “Mijn hond krijgt apoquel voor allergie. Nu zou ik eigenlijk liever iets anders voor hem willen of liever nog niets meer maar ik heb geen idee hoe en wat.”
➡️ Allergie is een gecompliceerd probleem, het immuunsysteem reageert te heftig op dingen waar het normaal niet of anders op zou reageren. Tijdens een consult proberen we daarom eerst te achterhalen wat het lichaam triggert en waarom. Zo kunnen we zo gericht mogelijk gaan behandelen. Vaak ligt bij allergieklachten de focus op het reinigen van het lichaam (detoxen) en het ondersteunen van het overprikkelde immuunsysteem

Scroll naar boven